5 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/hyacint_1.jpg”]

Voor de kerst was ik even naar een tuincentrum geweest. Eigenlijk voor kerstversiering, maar natuurlijkkwam ik met andere dingen thuis. Zoals bijvoorbeeld blauwe druifjes, hyacinten en paperwhites. Tenminste, ik dacht dat ik paperwhites meenam, die hebben immers altijd meerdere scheuten die uit 1 bol komen? Helemaal vergeten dat je tegenwoordig ook hyacinten hebt die meerdere bloemen uit 1 bol hebben.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “5 Januari, ochtend”

  1. Margo mobiel avatar

    Mooi. Ik ga ook wat bloeiends in huis halen. Ligt er bij jullie ook een kun laagje sneeuw?

  2. Margo mobiel avatar

    Ingeval je je afvraagt wat een kun laagje sneeuw is… Ik bedoel een dun laagje…

  3. Ina avatar

    Ik sta hier meer van je kerstverZiering te kijken….. dan van je hyacinten 😎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *