Ochtend

7 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/6jan09.jpg”]

Nee, geen zonsopgang maar een zonsondergang. Ik kon er nog net het staartje van zien toen ik gisteren na het werk thuis kwam. Het is nu nog donker buiten en als ik de weermannen en vrouwen mag geloven is het knap glad op de weg. Ik zal zo maar eens op de fiets stappen om vervolgens voorzichtig naar het werk te fietsen.

4 gedachten over “7 Januari, ochtend

  1. Hmm.. ik begin lekker thuis (met werken) en pas als het licht is ga ik bekijken of ik de glijpartij ga wagen.. Het sneeuwt hier nu. 😕

  2. Ik was laatst in een natuurgebied en daar waren enorm veel ganzen in grote en kleine groepen aan’t overvliegen. Ik vind het altijd een machtig gezicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.