Ochtend

15 Januari, ochtend

Jaren geleden liep ik met mijn camera langs het Laarzenpad bij Wilsum. Nieuwsgierige koeien en veel insecten maakten het een leuke fotowandeling.

In een weiland zaten twee dames te schilderen. Ik heb ze gevraagd of ik een foto van hen op mijn toen nog jonge weblog mocht plaatsen. Het mocht en zo gezegd zo gedaan. Onlangs werd ik door een van hen benaderd: of ik wat van mijn foto’s wilde laten zien en er wat over wilde vertellen aan een fotogroepje dat zij begeleide. Gisteren was het dan zover en heb ik voor het eerst een fotopresentatie met techniekuitleg gegeven. Het was erg leuk om te doen.

7 gedachten over “15 Januari, ochtend

 1. Wat leuk om weer even bij je allereerste logjes te lezen. En je foto’s te bekijken. Dan zie je toch wel grote verschillen. Maar ja het is dan ook bijna vijf jaar geleden dat je die A80 kocht!

 2. Je foto’s hebben wel een progressie doorgemaakt. Leuk om die eerste foto’s te zien.
  En wat leuk dat je die presentatie mocht doen.
  Straks wordt hobby nog werk. 🙂

 3. Leuk die oude foto’s.
  Ik heb me nogmaals vergaapt aan Nederlands mooie luchten!!

 4. in tegenstelling tot de anderen ben ik van mening dat je verbazingwekkend mooie foto’s maakte met je compactje, dat gaf een beetje magie aan je weblog
  🙂

 5. Ik herinner me het me nog van dat laarzenpad. Die koe is nogsteeds erg geinig! Leuk dat je dat soort dingen nu doet met je foto’s GAAF!

 6. 😆 Ik heb gisteren deze koe de hele dag op mijn bureaublad gehad en iedereen die haar zag moest vreselijk lachen om de foto. Kortom het was weer heel gezellig op het werk mede dank zij je foto!

  groetjes Ineke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.