Ochtend

20 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/peper.jpg”]

Marmein heeft dit weekend een kleine miskoop gedaan. “Snoeppaprika’s ” stond er bij deze grappige kleine paprika. Dat leek mij wel leuk en lekker voor bij de borrel. Helaas voor SchoonzusE bleken deze paprika’s regelrechte pepertjes.

Tja, wat nu te doen met 2 doosjes van deze rode dingetjes?

9 gedachten over “20 Januari, ochtend

  1. Ik stond ook een keer een paprika te snijden. Tenminste ik dacht dat het een paprika was en ik krabde aan een geïrriteerd plekje in mijn nek….. op slag veranderde de irritatie in een brandend gevoel?
    Voorzichtig proefde ik de ‘paprika’…… jawel een peper.

    Die lusten wij wel, alleen snijd ik ze veel fijner en was ik na het snijden mijn handen, om te voorkomen dat ik per ongeluk peper in mijn ogen wrijf.

    Ze zijn best lekker bij het roerbakken. Als ze een tijdje mee smoren worden ze milder.

  2. Die kun je zo invriezen. En als je iets klaarmaakt waar wel wat pit in mag, dan snij je een stuk van een pepertje af en bakt dit mee. Ik gebruik daar Madame Jeanette’s voor. Dus niet weggooien!

  3. En nooit je lenzen ’s avonds uitdoen als je met je vingers aan die pepers hebt gezeten, want dan branden je ogen uit je kop! 😆

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.