Ochtend

21 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/viooltjeshart_2.jpg”]

Was ik toch helemaal vergeten dat ik nog een paar viooltjes op de achterbank van de auto had staan. Ik had zelfs niet aan ze gedacht toen ik de achterbank gedeeltelijk neerklapte om een kapotte magnatron achterin de auto te zetten. Toen ik gisteren dan eindelijk weer aan ze dacht kwamen ze aardig verfromfraaid uit de auto.

Gelukkig deed een beetje water en rust wonderen

2 gedachten over “21 Januari, ochtend

  1. In één woord prachtig Marmein !!
    Hele mooie kleuren en scherpte…
    en wat fijn dat we toch nog van dit viooltje kunnen genieten !
    Lieve groetjes van Anna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.