24 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/musaanbol.jpg”]

Het is al weer bijna tijd om de vetbollen te verversen, de mussen lusten er wel pap van.

Gisteravond ben ik mij overigens nog een hoedje geschrokken. Ik zag een silhouet voor het raam wat leek op een persoon. Wie zou er nou in mijn tuin door het zijraam naar binnen gluren? Om het beter te kunnen zien stapte ik wat dichter naar het raam en toen kreeg de zwarte vorm voor het raam ineens 2 kleine oortjes: er bleek een kat op de voederplank te zitten. Vandaar dat zo af en toe de hele voederplank helemaal leeg was.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “24 Januari, ochtend”

  1. joekie avatar

    Ik vind je wel een held om naar het raam te lopen als je denkt dat je een persoon ziet. Ik was allang gevlucht. Maar aan de andere kant, dan was ik misschien de hele nacht bang geweest voor een kat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *