26 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/rozetulp.jpg”]

Tulpen vervelen mij nooit. Elke dag staan ze weer anders in de vaas, fier rechtop, elegant naar beneden gebogen of eigenwijs alle kanten op. En wanneer ze bijna uitgebloeid zijn  krullen sommige tulpen hun blaadjes op of laten ze de blaadjes een voor een vallen. De roze tulpen in mijn kleurrijk boeket worden steeds transparanter.


[exif=”wp-content/photos/rozetulp2.jpg”]

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “26 Januari, ochtend”

  1. Marie-Claire avatar

    Ik zie het nu bij mijn ‘eigen’ bosje ook.. Maakt me wel nieuwsgierig naar het proces ‘erachter’.. Hoe komt ’t dat de kleur langzaam vervaagt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *