26 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/rozetulp.jpg”]

Tulpen vervelen mij nooit. Elke dag staan ze weer anders in de vaas, fier rechtop, elegant naar beneden gebogen of eigenwijs alle kanten op. En wanneer ze bijna uitgebloeid zijn  krullen sommige tulpen hun blaadjes op of laten ze de blaadjes een voor een vallen. De roze tulpen in mijn kleurrijk boeket worden steeds transparanter.


[exif=”wp-content/photos/rozetulp2.jpg”]

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “26 Januari, ochtend

  1. Ik zie het nu bij mijn ‘eigen’ bosje ook.. Maakt me wel nieuwsgierig naar het proces ‘erachter’.. Hoe komt ’t dat de kleur langzaam vervaagt..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven