27 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/zononder_26jan09.jpg”]

Toen ik gisteren van het werk naar huis fietste zag ik de zon als een grote rode bol vlak boven de horizon hangen. Ik ben maar even 30 meter door gereden zodat ik die zon even kon fotograferen. Wat gaat dat snel, een zonsondergang. Voor ik het wist hing de zon al achter de bomen aan de horizon.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “27 Januari, ochtend”

 1. Margo avatar

  Dat gaat ontzettend snel. Ik ben ok wel eens op weg gegaan naar een gunstige locatie en kon nog net het laatste stukje zon vangen. Hoe zou het toch komen dat de zon zo groot is (lijkt) als hij vlak boven de horizon is??

 2. Fred avatar

  Hallo
  Nou dir is een prachtige zonsondergang.
  Groetjs
  Fred

 3. Ferry avatar

  Zelfs NASA kan geen goede verklaring geven waarom de zon of de maan dan zo groot lijkt, maar mooi is het wel!: http://science.nasa.gov/headlines/y2008/16jun_moonillusion.htm?list208191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *