Ochtend

27 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/zononder_26jan09.jpg”]

Toen ik gisteren van het werk naar huis fietste zag ik de zon als een grote rode bol vlak boven de horizon hangen. Ik ben maar even 30 meter door gereden zodat ik die zon even kon fotograferen. Wat gaat dat snel, een zonsondergang. Voor ik het wist hing de zon al achter de bomen aan de horizon.

3 gedachten over “27 Januari, ochtend

  1. Dat gaat ontzettend snel. Ik ben ok wel eens op weg gegaan naar een gunstige locatie en kon nog net het laatste stukje zon vangen. Hoe zou het toch komen dat de zon zo groot is (lijkt) als hij vlak boven de horizon is??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.