3 Februari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/brokjes.jpg”]

Meneer Xarak heeft vannacht een feestje gehad. Een vreetfeestje wel te verstaan: hij heeft het voorelkaar gekregen het deksel van de brokjespot te wippen en zich te goed te doen aan de inhoud. En toch had hij vanmorgen zijn gebruikelijke act van “schiet eens op met mijn eten ik val bijna dood neer van de honger”……….

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

7 reacties op “3 Februari, ochtend”

 1. Karin avatar

  Dat is dus duidelijk een act!

  Ik ben op reis geweest met paard en wagen door Frankrijk. ’s nachts stond paardje aan een ketting het plaatselijke gras te eten. Mijn partner lette een avond niet goed op toen hij haar een nieuw plekje gaf…… ze kon bij onze eetspullen. Een volle koelbox met groenten en de pas bijgevulde suikerbus (1½ kilo suiker!) alles was op…….. alleen de knoflook had ze in haar mond gehad, en uitgespuugd.

 2. anton avatar
  anton

  Het blijven leuke beesten en ze zijn zó slim en handig.

  Wij hebben een kater die voor een paar weken terug een hele rookworst uit de verpakking wist te krijgen en hem daarna heeft opgevreten. Deze kat heeft trouwens hoektanden die onder zijn bovenlip uit groeien, een soort sabeltand-poes dus. Hij vreet aardappelschillen en is gek op komkommer.

 3. Fred avatar

  Hallo
  Ha, ha, leuk om een feestje te hebben.
  Groetjes
  Fred

 4. joekie avatar

  Hihi, ze zijn allemaal hetzelfde. Ik heb ooit zo’n pot met een deksel met alarm erop gehad. De kat was zo slim om de pot gewoon op de grond te gooien, batterijen eruit, deksel afgebroken en ongestoord dooreten. Niets is veilig voor ze.

 5. Jetske avatar

  Die doet natuurlijk net alsof hij er niet van heeft gesnoept en hield gewoon de schijn op. 😉

 6. Marron avatar
  Marron

  Mijn Marron wordt altijd gestraft, ze gaat nl. spugen als ze te veel eet!!

  Trouwens, die aardappelschillen van Anton, dat vind ik wel eng. De aardappel wordt nl. voor de winter meestal bestrooid met een anti-spruit middel en dat is giftig.
  Daarom mag je ook nooit aardappelschillen op je composthoop gooien!!

 7. Marmein avatar

  Ik had inderdaad ook verwacht dat Xarak de boel wel weer uitgespuugd zou hebben maar heb nog niets kunnen ontdekken.

  Blij te lezen dat er nog gekkere katten zijn dan die van mij 😉