Ochtend

17 Februari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/geurtje.jpg”]

Een tijdje terug heb ik een geurtje gekocht, ik had er weer eens zin. Maar bijna altijd vergeet ik het te gebruiken. Wanneer ik een pufje op doe schrik ik altijd weer van de sterke geur. Ik ben dan als de dood dat ik een van die vrouwen wordt waarvan ik het parfum al kan ruiken als ze 500 meter voor mij uit fietsen. Of waarvan je het geurtje nog ruikt wanneer ze een tijdje geleden de lift al hebben verlaten. Maar omdat ik ruim tien jaar met zo’n flesje doe, zal het wel meevallen met mij denk ik.

5 gedachten over “17 Februari, ochtend

 1. Komt mij bekend voor.
  Het kan als volgt worden opgelost.
  Je puft op een hoogte, die in ieder geval boven je ligt , gewoon in de lucht.
  Je ziet de druppeltjes, net als op de foto (mooi trouwens) en stapt er snel onder.
  De heerlijke geur daalt op je neer en is heerlijk subtiel aanwezig.
  Jammer dat er dan wat verloren gaat?
  Als je het laat staan in de kast bederft het toch ook.

  Op deze manier is het genieten op maat.
  Veel plezier ermee en veel heerlijk subtiel geurende dagen.

 2. Hoi Marmein,

  Als vent ben ik eigenlijk een leek op het gebied van geurtjes, maar als je nu eens een eau de toilette probeert i.p.v. eau de parfum, je hebt dan dezelfde geur maar minder intens. Ikzelf doe ook jaren met een aftershave gewoon omdat ik het vergeet te gebruiken, na verloop van tijd mik ik ze dan ook weg.

 3. Dat is het geurtjes he. Je ruikt ze in den beginne heel erg sterk. Gebruik je ze iedere dag dan ruik je ze ook minder. Je bent er aan gewend geraakt.
  En wat sommige dames dan doen is meer spuiten…want ze ruiken het geurtje niet (meer).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.