17 Februari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/geurtje.jpg”]

Een tijdje terug heb ik een geurtje gekocht, ik had er weer eens zin. Maar bijna altijd vergeet ik het te gebruiken. Wanneer ik een pufje op doe schrik ik altijd weer van de sterke geur. Ik ben dan als de dood dat ik een van die vrouwen wordt waarvan ik het parfum al kan ruiken als ze 500 meter voor mij uit fietsen. Of waarvan je het geurtje nog ruikt wanneer ze een tijdje geleden de lift al hebben verlaten. Maar omdat ik ruim tien jaar met zo’n flesje doe, zal het wel meevallen met mij denk ik.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “17 Februari, ochtend”

 1. Henny avatar
  Henny

  Komt mij bekend voor.
  Het kan als volgt worden opgelost.
  Je puft op een hoogte, die in ieder geval boven je ligt , gewoon in de lucht.
  Je ziet de druppeltjes, net als op de foto (mooi trouwens) en stapt er snel onder.
  De heerlijke geur daalt op je neer en is heerlijk subtiel aanwezig.
  Jammer dat er dan wat verloren gaat?
  Als je het laat staan in de kast bederft het toch ook.

  Op deze manier is het genieten op maat.
  Veel plezier ermee en veel heerlijk subtiel geurende dagen.

 2. anton avatar
  anton

  Hoi Marmein,

  Als vent ben ik eigenlijk een leek op het gebied van geurtjes, maar als je nu eens een eau de toilette probeert i.p.v. eau de parfum, je hebt dan dezelfde geur maar minder intens. Ikzelf doe ook jaren met een aftershave gewoon omdat ik het vergeet te gebruiken, na verloop van tijd mik ik ze dan ook weg.

 3. Marie-Claire avatar

  Wat grappig, het maakt mij wel nieuwsgierig naar het mérk.. en je hebt natuurlijk ook wel minder ‘aanwezige’ luchtjes he ?

 4. Kwebbel avatar

  Dat is het geurtjes he. Je ruikt ze in den beginne heel erg sterk. Gebruik je ze iedere dag dan ruik je ze ook minder. Je bent er aan gewend geraakt.
  En wat sommige dames dan doen is meer spuiten…want ze ruiken het geurtje niet (meer).

 5. Marmein avatar

  Bedankt voor de tips :mrgreen:

  En het geurtje wat ik heb is anaïs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *