[exif=”wp-content/photos/zonsondergang5.jpg”]

Het kon niet op vandaag. Nadat de zon prachtig op was gekomen, werden we ook nog getrakteerd op een prachtige zonsondergang.  Dit keer ben ik in de vogelkijkhut bij de Vreugderijkerwaard gaan staan. Eigenaardig genoeg staan de vogelaars nooit in die hut maar kijken ze vanaf de dijk door hun verrekijkers naar de op het water drijvende vogels.  Aan het begin van het pad naar de hut staan deze twee prachtige wilgen.


[exif=”wp-content/photos/zonsondergang4.jpg”]

Er hingen niet zoveel wolken waardoor het wat minder spectaculair was, maar het beetje wolken dat er hing kleurde toch mooi oranje.De bomen langs het water weerspiegelden in het water. En voor wie een beetje raar tegen de foto aan kijkt: hij staat op zijn kop.


[exif=”wp-content/photos/zonsondergang3.jpg”]

Aan de overkant van de rivier gingen de lichtjes alweer aan, kleine witte puntjes in de zwarte rand tussen het licht van de lucht en het water.


[exif=”wp-content/photos/zonsondergang1.jpg”]

En dan wordt het steeds donkerder, tijd om naar huis te gaan en het houtkacheltje aan te doen.


[exif=”wp-content/photos/zonsondergang2_1.jpg”]