Onderweg Wolken

18 Februari, zonsopkomst


[exif=”wp-content/photos/zonsopkomst1.jpg”]

Toen ik vanmorgen naar het werk fietste, was de horizon prachtig gekleurd. Jammergenoeg werd de zonsondergang geblokkeerd door lantaarnpalen, bomen en fabrieken. Ik heb de fiets maar even flink aangetrapt in de hoop dat de kleuren nog steeds mooi zouden zijn wanneer ik eenmaal bij de fietsbrug bij Westenholte zou zijn.

Gelukkig was de lucht nog steeds prachtig en kon ik een paar foto’s maken. Zoals bijvoorbeeld de Peperbus tegen het kleurengeweld.


[exif=”wp-content/photos/zonsopkomst2.jpg”]

Of gewoon maar van het lijnenspel van de wolken.


[exif=”wp-content/photos/zonsopkomst3.jpg”]

Al snel vervaagden de kleuren en fietste ik verder naar mijn werk.

2 gedachten over “18 Februari, zonsopkomst

  1. Prachtig die luchten, als je het zo wil schilderen lukt het niet. De peperbus lijkt wel slanker op de foto’s dan ze in werkelijkheid is. Marjon je doet me iedere keer weer versteld staan met je prachtige foto’s van mijn geboortestad. Ik heb altijd gedacht dat we ooit weer terug zouden keren naar Zwolle, maar sinds we in een poldermolen in Noord Holland wonen denk ik niet dat dat er in zal zitten dus moeten we het maar jou foto’s doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.