18 Februari, zonsopkomst


[exif=”wp-content/photos/zonsopkomst1.jpg”]

Toen ik vanmorgen naar het werk fietste, was de horizon prachtig gekleurd. Jammergenoeg werd de zonsondergang geblokkeerd door lantaarnpalen, bomen en fabrieken. Ik heb de fiets maar even flink aangetrapt in de hoop dat de kleuren nog steeds mooi zouden zijn wanneer ik eenmaal bij de fietsbrug bij Westenholte zou zijn.

Gelukkig was de lucht nog steeds prachtig en kon ik een paar foto’s maken. Zoals bijvoorbeeld de Peperbus tegen het kleurengeweld.


[exif=”wp-content/photos/zonsopkomst2.jpg”]

Of gewoon maar van het lijnenspel van de wolken.


[exif=”wp-content/photos/zonsopkomst3.jpg”]

Al snel vervaagden de kleuren en fietste ik verder naar mijn werk.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

2 reacties op “18 Februari, zonsopkomst”

  1. anton avatar
    anton

    Prachtig die luchten, als je het zo wil schilderen lukt het niet. De peperbus lijkt wel slanker op de foto’s dan ze in werkelijkheid is. Marjon je doet me iedere keer weer versteld staan met je prachtige foto’s van mijn geboortestad. Ik heb altijd gedacht dat we ooit weer terug zouden keren naar Zwolle, maar sinds we in een poldermolen in Noord Holland wonen denk ik niet dat dat er in zal zitten dus moeten we het maar jou foto’s doen.

  2. Hendrika avatar

    Ja, de zonsopkomst en -ondergang waren gisteren prachtig om te zien 😆 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *