19 Februari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/pony.jpg”]

Nadat ik ’s morgens uit mijn warme bedje ben gekropen en naar het werk fiets, zie ik hier en daar dieren in de koude velden staan. Ze zullen er prima tegen kunnen, en toch heb ik steeds zo iets van: ach, de stakkers. Zouden ze toch niet liever in een warme stal staan?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “19 Februari, ochtend”

 1. Karin avatar

  Nee natuurlijk niet, in het weiland kunnen ze grazen net zo lang als ze willen.

  Ik heb jarenlang Fjorden gehad, die kwamen alleen naar de stal om het hooi te eten dat daar voor ze lag, daarna gingen ze weer naar buiten. Ook bij -15°C

 2. Margo avatar

  Ik denk het niet, ze zijn er op ingesteld, en krijgen misschien last van ongedierte in de stal.
  Wat ben ik vroeg hè? En dat op mijn vrije dag! 😆

 3. ineke avatar
  ineke

  Hé even dacht ik dat je mijn pony’s op de foto had gezet. Ze lijkt sprekend op mijn Dora.
  Pony’s zijn niet graag binnen. Bij mij kunnen ze zo de stal in lopen. Lekker warm stro maar de dames verkiezen het om in de sneeuw en regen buiten te liggen. met zo’n lekkere dikke winterjas aan kan dat ook wel. Binnen beginnen ze heel snel te zweten (te warm daar kan een pony dood aan gaan). Als ze het koud krijgen gaan ze vanzelf lekker rennen, vandaar dat veulens tegen de avond vaak ziet rennen en gek doen.

 4. Marmein avatar

  Tja, als je vroeg naar bed toe gaat…..

 5. joekie avatar

  Wel sfeervol plaatje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *