Ochtend

19 Februari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/pony.jpg”]

Nadat ik ’s morgens uit mijn warme bedje ben gekropen en naar het werk fiets, zie ik hier en daar dieren in de koude velden staan. Ze zullen er prima tegen kunnen, en toch heb ik steeds zo iets van: ach, de stakkers. Zouden ze toch niet liever in een warme stal staan?

5 gedachten over “19 Februari, ochtend

  1. Nee natuurlijk niet, in het weiland kunnen ze grazen net zo lang als ze willen.

    Ik heb jarenlang Fjorden gehad, die kwamen alleen naar de stal om het hooi te eten dat daar voor ze lag, daarna gingen ze weer naar buiten. Ook bij -15°C

  2. Ik denk het niet, ze zijn er op ingesteld, en krijgen misschien last van ongedierte in de stal.
    Wat ben ik vroeg hè? En dat op mijn vrije dag! 😆

  3. Hé even dacht ik dat je mijn pony’s op de foto had gezet. Ze lijkt sprekend op mijn Dora.
    Pony’s zijn niet graag binnen. Bij mij kunnen ze zo de stal in lopen. Lekker warm stro maar de dames verkiezen het om in de sneeuw en regen buiten te liggen. met zo’n lekkere dikke winterjas aan kan dat ook wel. Binnen beginnen ze heel snel te zweten (te warm daar kan een pony dood aan gaan). Als ze het koud krijgen gaan ze vanzelf lekker rennen, vandaar dat veulens tegen de avond vaak ziet rennen en gek doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.