21 Februari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/21feb09_1.jpg”]

Op deze mistige morgen ben ik even naar het water gelopen om te zien of daar wat te fotograferen viel. De wilg aan het water bleek een gewillig onderwerp. Toen ik mij omdraaide om naar huis te gaan bleek Xarak achter mij aan gelopen te zijn. De eerste 4-6 jaar van zijn leven ken ik niet, maar als ik het zo bekijk is dit de eerste keer in zijn leven dat hij eenden ziet.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Eén reactie op “21 Februari, ochtend”

  1. Marron avatar
    Marron

    Wat een enige foto, die Xarak achter de eenden!!
    Je kunt helemaal aan zijn houding zien dat hij denkt:
    Wat mag dat nou wezen?!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *