22 Februari, ochtend


Een paar logjes geleden schreef ik dat ik met de tuin aan de gang moest (of in iedergeval iemand vinden die het pad en de terrasjes aan kan leggen en de bomen kan rooien) In de tuin wil ik dan o.a. mooie druppel-planten hebben.

Vorige week kon ik het niet laten om een helleboris te kopen, en wat blijkt: het is mijn eerste druppelplant! Omdat het buiten nog donker en winderig is moest ik hem wel even naar binnen halen voor wat foto’s.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

7 reacties op “22 Februari, ochtend”

 1. Marij avatar
  Marij

  Schitterend Marmein,net als jij fotografeer ik ook graag druppels.

 2. Marie-Claire avatar

  WOW.. prachtig zeg, ook met die zwarte achtergrond !

 3. Margo avatar

  Schitterend! Dit heb ik echt gemist in Egypte; druppels. Zelfs ’s morgens geen dauw, helemaal niets!

 4. Marmein avatar
  Marmein

  Dan stond je vast niet vroeg genoeg op Margo 😉 In die survivaltips-uitzendingen vangen ze in de woestijn altijd douwdruppels op onder een stuk plastic dat ze uiteraard altijd bij zich dragen :mrgreen:

 5. Margo avatar

  Hm, als we vroeg opstonden moesten we ons klaarmaken op weer op pad te gaan. Dus geen tijd voor een zoektocht naar dauw!
  Heb je die plant heel voorzichtig naar binnen gedragen? (de druppeltjes hangen er nog zo mooi aan)

 6. Marmein avatar

  Ik heb inderdaad heeeeel voorzichtig gelopen 😛

 7. koffiekitten avatar

  Bijzonder mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *