24 Februari, ochtend

Vanmorgen geen foto maar een kleine tip. De meesten van jullie weten het al, maar mischien dat er toch nog iemand is die ik er een plezier mee kan doen. Op internet zijn vele rss-readers te vinden. Met een rss-reader kun je heel snel zien of een weblog een nieuw logje heeft zonder alle weblogs af te hoeven lopen.

Ik zat al een tijdje zonder en besloot er weer eentje op te zoeken om mijn favoriete sites beter in de gaten te houden. En ik kon meteen proberen of ik mijn rss-linken op deze site goed had aangemaakt. (links onderin het menu). Ik zag dat Google ook een reader had en die ging ik proberen.

Ik kon ook een linkje in mijn koppelingen-balk plaatsen waarmee je dan steeds van nieuw logje naar nieuw logje hobt. Wanneer er geen nieuwe logjes meer zijn krijg je bovenstaand plaatje te zien. En mocht je op de link klikken, dan zie je dit:

Ik vond hem wel grappig.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “24 Februari, ochtend”

 1. (ex)buurbrouw 6 avatar
  (ex)buurbrouw 6

  dit is zeker een leuke link, maar ik gebruik hem (nu) niet; ik voel me geroepen “something productive” te gaan doen. DOEI en groetjes!

 2. geertje avatar

  ik gebruik al een tijdje google reader, maar kende datpalaatje niet, geinig 🙂
  (maar ik miste wel vorige week ineens jouw log, ik realiseerde me dat ik al een paar weken (?) niks gezien had van je, je was verdwenen uit mn reader…misschien door veranderde instellingen ofzo, heb je snel weer toegevoegd 🙂

 3. Marmein avatar
  Marmein

  @Geertje: Het komt doordat ik genoodzaakt was mijn weblog te verhuizen vanwege het grote aantal bezoekers. Tijdelijk (hoop ik) is mijn domeinnaam Marmein.eu, De rss-link is daardoor ook aangepast. Maar mdeankt voor de tip Geertje, ik zal eens kijken of ik op mijn oude site daar even een opmerking over kan plaatsen.

 4. Margo avatar

  Ik had de RSS reader al een tijd geleden afgeschaft, maar deze is wel makkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *