Vanmorgen geen foto maar een kleine tip. De meesten van jullie weten het al, maar mischien dat er toch nog iemand is die ik er een plezier mee kan doen. Op internet zijn vele rss-readers te vinden. Met een rss-reader kun je heel snel zien of een weblog een nieuw logje heeft zonder alle weblogs af te hoeven lopen.

Ik zat al een tijdje zonder en besloot er weer eentje op te zoeken om mijn favoriete sites beter in de gaten te houden. En ik kon meteen proberen of ik mijn rss-linken op deze site goed had aangemaakt. (links onderin het menu). Ik zag dat Google ook een reader had en die ging ik proberen.

Ik kon ook een linkje in mijn koppelingen-balk plaatsen waarmee je dan steeds van nieuw logje naar nieuw logje hobt. Wanneer er geen nieuwe logjes meer zijn krijg je bovenstaand plaatje te zien. En mocht je op de link klikken, dan zie je dit:

Ik vond hem wel grappig.