26 Februari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/ontbijt.jpg”]

Het blijft bij mij altijd een geworstel met het ontbijt. Echt zin heb ik er niet in, maarja, het is wel goed om de dag met eentje te beginnen. Deze week probeer ik maar weer eens muesli uit. Dat wordt tenminste niet zo snel oud van smaak als brood (en brood uit de diepvries is mij te veel gedoe) Bovendien kan de muesli straks in een van de voorraadpotten 😉

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “26 Februari, ochtend”

 1. Marie-Claire avatar

  BRRR.. om nou te zeggen dat het er aantrekkelijk uit ziet ? Ik ontbijt met speltmuesli en soja’melk’ en soms een stukje fruit, maar blijer word ik toch echt van een lekkere geroosterde boterham, een zacht gekookt eitje en een glaasje jus d’orange..

 2. Marmein avatar

  Toen ik de foto bekeek had ik ook zoiets van : had ik beter niet kunnen doen geloof ik……..

 3. Margo avatar

  Niks mis met de foto, ik hou gewoon niet van Müsli. Voor mij twee lekkere bammetjes met hagelslag. En een Senseo. En ’s zomers bammetjes met aardbeien. En op vakantie bammetjes met sjem. Maar geen müsli, müsli is BAH!

 4. mot avatar

  Ja hee ho wacht: volgens mij heb je daar ook geen gewone muesli, meer een soort karton-vlokken. Die zijn al taai voordat je het pak hebt geopend …
  Mijn recept voor wel lekker:
  —–
  men neme gewone muesli (dus platgeslagen granen) met noten. Overgieten met kokend water – tot het net niet kopje onder gaat. Even laten staan om te wellen. Daarbovenop een mooie kwak magere kwark, en een kleingesneden stuk fruit.
  —–
  Elke hap is dan een verrassing van koud/ warm/ fris/ fruit. Peer doet het heel goed, maar kiwi en sinaasappel mogen er ook wezen. Superrrrrr lekkerrrrrrr echt waar!!!

 5. anton avatar
  anton

  Ha Ha Ik houd het bij Brinta, vroeger gooide ik het door de yoghurt maar het leek wel of het alleen maar zuurder werd en als je het even liet staan dan kon je er goed mee metselen. Nu doe ik de Brinta in de warme melk en dat schept wel lekker weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *