27 Februari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/burolamp.jpg”]

Vanaf mijn kantoor kijk ik uit op het stadskantoor van Zwolle en zie ik ook de reusachtige burolamp die daar op het dak staat. Toen ik gisteren met een collega in Utrecht belde viel mij ineens op dat het net leek alsof de lamp aan was gegaan. Ik zij CollegaM even te wachten, pakte de camera en maakte een foto door het zonnescherm heen.

Binnen de kortste keren stonden de andere collega’s naar buiten te kijken. Wat was ze nou aan het fotograferen? Er was toch niets te zien? Nee, vanaf hun plekje niet natuurlijk.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “27 Februari, ochtend”

 1. Margo avatar

  Je had hier een mooi raadspelletje van kunnen maken. Want ik had nooit geraden wat het voorstelt!
  Heb je je camera op het werk altijd bij je?

 2. Marmein avatar

  Ja, ik heb nagenoeg altijd mijn camera bij me. Het is gewoon een kwestie van het ding in de fietstas gooien. Je weet maar nooit wat ik onderweg naar en van het werk tegen kom (of tijdens het werk zie natuurlijk 😉 )

 3. Margo avatar

  In de fietstas gooien? 😯
  Die je wel een beetje voorzichtig met je camera? Je weet, die dingen kunnen kapot! ❗

 4. Frank van Hienen avatar

  … en dat is dan net een van de dingen van fotografie. Anderen zien het pas zoals jij het ziet als je er een foto hebt gemaakt. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *