Ochtend

27 Februari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/burolamp.jpg”]

Vanaf mijn kantoor kijk ik uit op het stadskantoor van Zwolle en zie ik ook de reusachtige burolamp die daar op het dak staat. Toen ik gisteren met een collega in Utrecht belde viel mij ineens op dat het net leek alsof de lamp aan was gegaan. Ik zij CollegaM even te wachten, pakte de camera en maakte een foto door het zonnescherm heen.

Binnen de kortste keren stonden de andere collega’s naar buiten te kijken. Wat was ze nou aan het fotograferen? Er was toch niets te zien? Nee, vanaf hun plekje niet natuurlijk.

5 gedachten over “27 Februari, ochtend

  1. Je had hier een mooi raadspelletje van kunnen maken. Want ik had nooit geraden wat het voorstelt!
    Heb je je camera op het werk altijd bij je?

  2. Ja, ik heb nagenoeg altijd mijn camera bij me. Het is gewoon een kwestie van het ding in de fietstas gooien. Je weet maar nooit wat ik onderweg naar en van het werk tegen kom (of tijdens het werk zie natuurlijk 😉 )

  3. In de fietstas gooien? 😯
    Die je wel een beetje voorzichtig met je camera? Je weet, die dingen kunnen kapot! ❗

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.