Ochtend

3 Maart, ochtend


[exif=”wp-content/photos/oostindischekers.jpg”]

De eerste zaadjes zijn al weer ontkiemt in huize Marmein. Het eerste jaar zal mijn tuintje denk ik veel eenjarige bloemen gaan bevatten. Oostindische kers zal daar eentje van zijn.

4 gedachten over “3 Maart, ochtend

  1. Mooi beeld, hoopvol! Ben alvast heel benieuwd naar ale foto’s van je bloemen in je tuin straks!

  2. Mooi hoe dat licht door die jonge blaadjes komt. Ik heb ook een “kiemproject” in de minikas in de vensterbank gezet. Met Rode Zonnehoed en Korenbloemen. Ik heb geen groene vingers, maar tot nu toe is het me gelukt om ze elke dag een beetje water te geven volgens de gebruiksaanwijzing 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.