7 Maart, ochtend


[exif=”wp-content/photos/duetje.jpg”]

Een tijdje geleden heb ik een kluit sneeuwklokjes meegenomen uit de tuin van mijn vader. Nadat ik ze in mijn tuintje had gepland bleven er twee sprietjes achter in de kist waarin ik de sneeuwklokjes vervoerde. De twee sprietjes bleken toch nog uit te groeien tot complete plantjes en steken nu parmantig boven de rand van de kist uit.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “7 Maart, ochtend”

 1. Ank avatar

  De echte ‘die-hards’ 😀
  Het valt me op dat de bloemen dit jaar erg groot zijn, niet alleen bij mij in de tuin maar ook bij anderen.

 2. Margo avatar

  Hhttp://www.marmein.eu/wp-includes/images/smilies/icon_mrgreen.gifaha, kom net thuis met heel veel sneeuklokjes op de geheugenkaart!

 3. Margo avatar

  Huh? 😯

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *