7 Maart, ochtend


[exif=”wp-content/photos/duetje.jpg”]

Een tijdje geleden heb ik een kluit sneeuwklokjes meegenomen uit de tuin van mijn vader. Nadat ik ze in mijn tuintje had gepland bleven er twee sprietjes achter in de kist waarin ik de sneeuwklokjes vervoerde. De twee sprietjes bleken toch nog uit te groeien tot complete plantjes en steken nu parmantig boven de rand van de kist uit.

Berichten gemaakt 3317

3 gedachten over “7 Maart, ochtend

  1. De echte ‘die-hards’ šŸ˜€
    Het valt me op dat de bloemen dit jaar erg groot zijn, niet alleen bij mij in de tuin maar ook bij anderen.

  2. Hhttp://www.marmein.eu/wp-includes/images/smilies/icon_mrgreen.gifaha, kom net thuis met heel veel sneeuklokjes op de geheugenkaart!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven