Thuis


[exif=”wp-content/photos/xarakachterraam.jpg”]

Het gaat goed met meneer. Vanaf zijn favoriete plekje voor het raam houdt hij de voortuin scherp in de gaten. Vogels worden vanaf die plek goed in de gaten gehouden en buurtkatten kunnen rekenen op een stevige blaas.

Wanneer het zonnetje op de bank schijnt is dat zijn favoriete plek. Steevast begint dat met een potje ‘vang je eigen staart’, daarna liggend op de rug lekker stretchen om dan opgekrult te eindigen met de neus op de voorpoten.


[exif=”wp-content/photos/xarakopbank_1.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/xarakoprug.jpg”]

Steeds vaker hoor ik het kattenluikje naar buiten opengaan. Tegen de tijd dat het zomer is heeft hij vast zijn plekje op de tuinstoel weer gevonden denk ik.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “Thuis”

 1. Margo avatar

  Haha, ja dat is des kats om zo te liggen. Het lukt je altijd wel goed om het zwart van Xarak goed weer te geven.
  Heeft Xarak een witte buik ?(ik zeg maar buik, wou eigenlijk iets anders schrijven, maar dat kan niet op een net weblog) :mrgreen:

 2. Marmein avatar

  Het is inderdaad lastig om een zwarte kat te fotograferen. Ik wacht meestal op wat meer licht en heb dan ook nog photoshop nodig ivm het hoge contrast.

  En ja, Xarak heeft een beetje wit tussen zijn achterpoten. Hier en daar heeft hij ook witte haren op de rest van zijn lijf.

 3. koffiekitten avatar

  Aaah wat lief, voor het eerst dat ik dat witte plekje ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *