12 Maart, ochtend


[exif=”wp-content/photos/tweenarcisjes.jpg”]

In mijn kale tuin komen hier en daar toch wat plantjes naar boven. Zoals bijvoorbeeld deze mini-narcis in de voortuin. Even verderop komen de knoppen van de blauwedruifjes ook boven de grond uit. En hier en daar zie ik dichte toefjes groen waarvan ik hoop dat het vergeetmijnietjes zijn.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “12 Maart, ochtend”

  1. Margo avatar

    Mooie zachte foto, en de druppeltjes scherp.

  2. Marmein avatar
    Marmein

    Ik snap alleen niet waarom de foto zo zacht is geworden. Maar ik vond het wel prima 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *