19 Maart, ochtend


[exif=”wp-content/photos/IMG_7960.jpg”]

Het is zo’n schetig vogeltje maar o,o, wat is hij vlug en schichtig. Al tijden zit ik met de camera achter hem aan te vangen. Telkens weer zit hij parmantig op de schutting of op een bloempot in de tuin. Zodra ik de camera dan pak om een foto te maken lijkt hij mij een spottende blik toe te werpen om er vervolgens vandoor te gaan, of om net buiten mijn bereik te gaan zitten.

Maar gisterenhad ik een beetje geluk. Ik wou net de spreeuwen fotograferen die zich nu massaal op het pindakaasblok storten, toen die ineens wegvlogen. Een tel later zat het roodborstje dan eindelijk net lang genoeg stil voor een foto.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

3 reacties op “19 Maart, ochtend”

  1. Marie-Claire avatar

    WOW.. prachtig, ik vind het geweldig mooie en fragiele vogeltjes, maar idd ze zijn zo snel !
    Dus, diepe buiging voor je volhardendheid !

  2. Kwebbel avatar

    Niet alle roodborstjes zijn zo schuw hoor. Eigenlijk zijn het best brutale beestjes.
    Deze staat er mooi parmantig op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *