20 Maart, ochtend


[exif=”wp-content/photos/IMG_7998.jpg”]

Vandaag weer een dagje vrij, maar ja, als je in het ritme zit van vroeg opstaan om naar het werk te gaan, dan is dat er niet zo maar uit. Toen ik vanmorgen wakker was en uit het slaapkamerraam keek, zag ik een lichte nevel boven de slootjes hangen. Ik heb maar niet getreuzeld, ben meteen in de kleren geschoten en heb de camera gepakt. Vervolgens ben ik op de fiets gestapt en richting ’s Heerenbroek gereden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “20 Maart, ochtend”

 1. Annemarie avatar

  en meteen wordt duidelijk hoe belonend het vroege opstaan is

 2. Margo avatar

  Heel mooi dit. Was de zon zo geel, of heb je er een filtertje overheen gedaan? Ik dacht vanochtend nog aan je toen ik naar het werk reed, het was prima fotoweer vanochtend!

 3. Marmein avatar

  Het was niet zo oranje als hier op de foto. Ik heb de camera gewoon op automatische witbalans gezet en dat gaf dit effect.

 4. joekie avatar

  Prachtig dat licht en die rookpluim van die fabriek die nog subtiel door de bomen te zien is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *