Ochtend

20 Maart, ochtend


[exif=”wp-content/photos/IMG_7998.jpg”]

Vandaag weer een dagje vrij, maar ja, als je in het ritme zit van vroeg opstaan om naar het werk te gaan, dan is dat er niet zo maar uit. Toen ik vanmorgen wakker was en uit het slaapkamerraam keek, zag ik een lichte nevel boven de slootjes hangen. Ik heb maar niet getreuzeld, ben meteen in de kleren geschoten en heb de camera gepakt. Vervolgens ben ik op de fiets gestapt en richting ’s Heerenbroek gereden.

4 gedachten over “20 Maart, ochtend

  1. Heel mooi dit. Was de zon zo geel, of heb je er een filtertje overheen gedaan? Ik dacht vanochtend nog aan je toen ik naar het werk reed, het was prima fotoweer vanochtend!

  2. Het was niet zo oranje als hier op de foto. Ik heb de camera gewoon op automatische witbalans gezet en dat gaf dit effect.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.