28 Maart, ochtend


[exif=”wp-content/photos/blauwdruifje_1.jpg”]

Er groeit niet veel in mijn tuintje. Nu is dat rond deze tijd niet gek natuurlijk maar ik bedoel dat er geen vaste planten in de tuin staan. In de voortuin staat een skimmia en een hortensia en dat is het dan wel.

Maar sinds kort heb ik toch ineens leven in de tuin. Hier en daar steken kleine narcisjes de kop op en zie ik zelfs een soort van wilde hyacint. Maar het mooiste vind ik toch de rand van blauwe druifjes die langs de voorgevel staan. Geweldig vind ik dat, ik heb nog nooit blauwe druifjes in een tuin gehad.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “28 Maart, ochtend”

  1. Margo avatar

    Ze zijn zeker mooi. Weet je dat er ook witte bestaan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *