[exif=”wp-content/photos/IMG_8753_copy.jpg”]

Gistermorgen hing er mist, en omdat Marmein gek is op mist werd dat dus een toeristische route naar het werk. De mist was echter zo dicht dat er tot aan het Engelse Werk weinig te fotograferen viel. Ik was net onder de oude IJsselbrug gefietst toen de zon voor het eerst door de mist heen leek te breken. Een lichte reflectie in het water was het resultaat.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8751_copy.jpg”]

De ganzen die even verderop op het water dobberden leken zich redelijk veilig te voelen, zo verborgen door de mist.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8748_copy.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/IMG_8744_copy.jpg”]

Boven mijn hoofd hoorde ik het gakken van een enkele gans. Even later werd de gans ook zichtbaar voor mij en landde hij op het water. Ik kon nog net op tijd een foto maken.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8747_copy.jpg”]