3 April, ochtend


[exif=”wp-content/photos/padonderweg2.jpg”]

Gisteren fietste ik naar mijn werk toen ik boven aan een fietstunnel een donker vlekje tegen de betonnen wand zag. Het bleek een paddenpaartje te zijn. Mevrouw had al een flinke afstand afgelegd met het mannetje op haar rug. Ik ben benieuwd waar ze vandaan zijn gekomen en waar ze naar toe onderweg zijn.


[exif=”wp-content/photos/padonderweg.jpg”]

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

4 reacties op “3 April, ochtend”

 1. anton avatar
  anton

  Lust for life.

 2. Wilma avatar
  Wilma

  En onverstoorbaar kroop zij voort…
  Wat een vreemde omgeving om zo’n stel tegen te komen!

 3. Kwebbel avatar

  Die dachten natuurlijk dat de tunnel het veiligste was. Aparte plek, vooral omdat het daar ook erg druk is.

 4. Margo avatar

  …. en of zij de reis overleven! Ik kijk via de mobiel, geen zin de laptop aan te zetten, en dacht, wat een vage foto van een trein en zag dat het asfalt wel scherp was. Ik scrolde naar beneden tot ik iets zag waarvan ik bij de eerste aanblik dacht dat je een drol had gefotografeerd. Zo zie je, via een klein schermpje kijken heeft een extra dimensie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *