Ochtend Onderweg

3 April, ochtend


[exif=”wp-content/photos/padonderweg2.jpg”]

Gisteren fietste ik naar mijn werk toen ik boven aan een fietstunnel een donker vlekje tegen de betonnen wand zag. Het bleek een paddenpaartje te zijn. Mevrouw had al een flinke afstand afgelegd met het mannetje op haar rug. Ik ben benieuwd waar ze vandaan zijn gekomen en waar ze naar toe onderweg zijn.


[exif=”wp-content/photos/padonderweg.jpg”]

4 gedachten over “3 April, ochtend

  1. En onverstoorbaar kroop zij voort…
    Wat een vreemde omgeving om zo’n stel tegen te komen!

  2. Die dachten natuurlijk dat de tunnel het veiligste was. Aparte plek, vooral omdat het daar ook erg druk is.

  3. …. en of zij de reis overleven! Ik kijk via de mobiel, geen zin de laptop aan te zetten, en dacht, wat een vage foto van een trein en zag dat het asfalt wel scherp was. Ik scrolde naar beneden tot ik iets zag waarvan ik bij de eerste aanblik dacht dat je een drol had gefotografeerd. Zo zie je, via een klein schermpje kijken heeft een extra dimensie! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.