Fauna Tuin

Lastig

Net zoals het klussen voor ons mensen niet altijd even makkelijk is, is het maken van een nestje ook niet altijd eenvoudig. Vooral als al het bouwmateriaal door een klein gaatje gewurmd moet worden en het takje wat aan de lange kant is.

[slideshow id=18]

Uiteindelijk heeft hij het takje maar laten vallen en is op zoek gegaan naar een kleinere.

7 gedachten over “Lastig

 1. Haha! :mrgreen: Wat dacht ‘ie te doen met zo’n enorme tak in dat nestkastje? Zo lekker zacht lijkt me het niet!

 2. hihihi dat ziet er erg grappig uit 😀

  Nog even terugkomend op het getik op de kast. Dit is waarschijnlijk iets dat in de genen van het beestje zit. In de natuur als ze een nest in een boomspleet etc maken moeten ze af en toe het gat nog iets bijwerken. Vermoedelijk doet deze mees het dus ook, uit gewoonte.

 3. superleuke diaserie,
  jij hoeft de tuin niet uit,
  ik zie je daar al de gehele dag zitten
  😀

 4. Ah geweldig wat schattig!

  Hier vliegt al dagen een Duif heen en weer en die sloopt gewoon de boom door er elke keer takjes vanaf te breken. Ik heb hem helaas nog niet echt vast kunnen leggen. Laatst vloog hij over en liet de tak uit zin snavel vallen, die was duidelijk te groot en te zwaar voor hem/haar.

  Groetjes Esther

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.