13 April, ochtend


[exif=”wp-content/photos/bloesem.jpg”]

Een van de  bomen naast mijn huis staat in bloei. Ik heb echter geen idee wat  voor soort boom het is. Vorig jaar heb ik er geen vruchtjes aan zien hangen. Dat wordt dus afwachten en zien of er dit jaar wel vruchten komen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “13 April, ochtend”

 1. Peter avatar

  Hoi Marjon,

  Dat lijkt me een pruim! Gistermiddag heb ik de pruim in onze tuin (volop in bloei) gefotografeerd, en ik herken de bloesem… Overigens zegt de grote hoeveelheid bloesem niet zoveel: vorig jaar bloeide de pruim bij ons ook volop, maar er hebben zich maar 3 pruimen ontwikkeld….

  Jammer, want ze zijn wel erg lekker!

  Peter

 2. Margo avatar

  Gisteren reden wij door de Betuwe, daar stond veel in bloei. Heerlijk!

 3. Margo avatar

  Als ‘ie stinkt is het een peer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *