Ochtend

13 April, ochtend


[exif=”wp-content/photos/bloesem.jpg”]

Een van de  bomen naast mijn huis staat in bloei. Ik heb echter geen idee wat  voor soort boom het is. Vorig jaar heb ik er geen vruchtjes aan zien hangen. Dat wordt dus afwachten en zien of er dit jaar wel vruchten komen.

3 gedachten over “13 April, ochtend

  1. Hoi Marjon,

    Dat lijkt me een pruim! Gistermiddag heb ik de pruim in onze tuin (volop in bloei) gefotografeerd, en ik herken de bloesem… Overigens zegt de grote hoeveelheid bloesem niet zoveel: vorig jaar bloeide de pruim bij ons ook volop, maar er hebben zich maar 3 pruimen ontwikkeld….

    Jammer, want ze zijn wel erg lekker!

    Peter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.