Ochtend

17 April, ochtend

Aan het eind van de middag gisteren begon het flink donker te worden. Voor de regen zou beginnen wilde ik nog even snel de paardenbloemen uit de tuin halen. Zolang de grond nog kurkdroog is gaat dat een stuk makkelijker. Maar eigenlijk gaat het mij ook een beetje aan het hart. Zo’n plantje is toch ook mooi, waarom dan er uit halen?

Ondertussen zijn alle paardenbloemen er uit en zijn de donkere wolken overgedreven zonder een druppel regen te laten vallen. Mocht ik vandaag nog een paardenbloem zien dan kan ik die dus nog even aanpakken.

2 gedachten over “17 April, ochtend

  1. …en van de bloemen kan jam gemaakt worden (heb ik in zwitserland gegeten), maar wel een knappe foto hoor! en ook nog knap dat de penwortel niet gebroken is bij het uittrekken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.