18 april, ochtend


[exif=”wp-content/photos/akelei_2.jpg”]

Gisteren ben ik plantjes voor de tuin wezen kopen. Natuurlijk helemaal op de verkeerde manier. Ik heb geen tuinontwerp gemaakt waarin ik vervolgens precies heb aangegeven welke planten waar moeten komen. Nee, ik heb gewoon gekeken naar kleur, hoogte en of ze zonnig of in de schaduw moeten staan. En natuurlijk ook of ze fotogeniek zijn, zoals bijvoorbeeld deze witte akelei.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “18 april, ochtend”

 1. geertje avatar

  fotogeniek is natuurlijk altijd het allerbelangrijkste criterium 🙂 En dat is deze zeker!

 2. Ina avatar

  Zo even tussen neus en lippen door
  ik zag inmiddels al weer libelles/juffers vliegen

  Ik neem aan dat u de hint begrijpt 😉

 3. Marmein avatar

  Hee, ik heb nog geen waterjuffers gezien. Dan moet je ze mij maar even aanwijzen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *