18 april, ochtend


[exif=”wp-content/photos/akelei_2.jpg”]

Gisteren ben ik plantjes voor de tuin wezen kopen. Natuurlijk helemaal op de verkeerde manier. Ik heb geen tuinontwerp gemaakt waarin ik vervolgens precies heb aangegeven welke planten waar moeten komen. Nee, ik heb gewoon gekeken naar kleur, hoogte en of ze zonnig of in de schaduw moeten staan. En natuurlijk ook of ze fotogeniek zijn, zoals bijvoorbeeld deze witte akelei.

Berichten gemaakt 3317

3 gedachten over “18 april, ochtend

  1. Zo even tussen neus en lippen door
    ik zag inmiddels al weer libelles/juffers vliegen

    Ik neem aan dat u de hint begrijpt šŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven