Ochtend

21 April, ochtend


[exif=”wp-content/photos/paardenbloempluis1.jpg”]

De crocussen zijn al lang verdwenen, de narcissen zijn verschrompeld en de tulpen zijn bijna over hun piek heen. En gisteren zag ik alweer paardebloempluis in de bermen staan. Het gaat hard met de lente.


[exif=”wp-content/photos/paardenbloempluis2.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/paardenbloempluis3.jpg”]

3 gedachten over “21 April, ochtend

  1. Hoi Marmein,
    Misschien komt het dat wij vlak bij de kust wonen, maar hier beginnen de tulpen net zo’n beetje te komen en dat is volop genieten. We zitten rondom in de bollenvelden en misschien komt het daarom dat onze eigen tuin er niet uit ziet. Zo’n pluizebol van een paardenbloem is anders ook niet te versmaden. Wij wonen op molen De Vier Winden in Noord-Holland (Wikipedia)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.