Spinnen Tuin

Spin(netje)


[exif=”wp-content/photos/spin2.jpg”]

De tulpen in de pot waren uitgebloeid en dus werd het tijd om er iets anders in te zetten. Bij het optillen van de binnenpot zag ik een snelle beweging in de bloempot: een flinke spin. Daar moest natuurlijk de camera bij.

Maar toen ik even later met mijn neus achter de camera vlak boven de nu toch wel heel stevige spin zat, bedacht ik mij dat ik wel eens de camera kon laten vallen wanneer de spin zou besluiten te gaan lopen. Gelukkig was de spin geduldig en kon ik nog even een portretje maken.


[exif=”wp-content/photos/spin.jpg”]

3 gedachten over “Spin(netje)

  1. waanzinnig zoals je de “bedrading” kan zien, ik neem tenminste aan dat dat z’n eigen spinrag is….

  2. ja, dat is inderdaad zijn web dat als een soort hangmat in de bloempot hing

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.