Spin(netje)


[exif=”wp-content/photos/spin2.jpg”]

De tulpen in de pot waren uitgebloeid en dus werd het tijd om er iets anders in te zetten. Bij het optillen van de binnenpot zag ik een snelle beweging in de bloempot: een flinke spin. Daar moest natuurlijk de camera bij.

Maar toen ik even later met mijn neus achter de camera vlak boven de nu toch wel heel stevige spin zat, bedacht ik mij dat ik wel eens de camera kon laten vallen wanneer de spin zou besluiten te gaan lopen. Gelukkig was de spin geduldig en kon ik nog even een portretje maken.


[exif=”wp-content/photos/spin.jpg”]

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

3 reacties op “Spin(netje)”

  1. sheila avatar
    sheila

    waanzinnig zoals je de “bedrading” kan zien, ik neem tenminste aan dat dat z’n eigen spinrag is….

  2. Marmein avatar
    Marmein

    ja, dat is inderdaad zijn web dat als een soort hangmat in de bloempot hing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *