22 April, ochtend


[exif=”wp-content/photos/sering.jpg”]

Ik ben gek op de geur van seringen. In mijn oude tuintje had ik een seringenboompje staan. Die heeft niet vaak gebloeid en wanneer er bloemen in zaten zou een paar bloemen knippen er meteen een kale boom van hebben gemaakt. De tuin bij mijn nieuwe huis was helemaal kaal op 1 boompje na: een sering.

En bij het installeren van een regenton kwam ik er achter dat er achter de garage ook nog eens een sering stond. En daar heb ik vanmorgen mijzelf maar eens een boeketje van geknipt. Eindelijk weer eens seringen op een vaas. Dat wordt genieten deze week.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *