24 April, ochtend


[exif=”wp-content/photos/rupsje.jpg”]

Toen ik gisteren achter mijn buro zat zag ik een klein zwart stokje op een eigenaardig trage manier naar beneden komen. Eenmaal aangeland op wat papieren krulde het stokje zich een stukje op om zich daarna horizontaal uit te strekken: verhip, een heel klein rupsje. Hoe komt die nou 3 hoog in een kantoorgebouw terecht?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “24 April, ochtend”

 1. Annette avatar

  Misschien heeft een vogeltje hem wel laten vallen…………….. 😛

 2. CollegaH avatar

  Ik wist dat er monsters in het gebouw zaten. :mrgreen:

 3. Margo avatar

  Mee gekomen in bloemen of een plant. Ik had papyrus planten waar allemaal kleine zwarte spikkeltjes uit kwamen vallen. Later zag ik piepkleine groene dingetjes. Die al plek groeiden tot kleine rupsjes. En nadat ik alles van de plant had gespoten bleef er één over die een grote dikke rups werd. Ik vroeg later aan het tuincentrum hoe dat kon, en dat kon als er een vlinder binnen was geweest. Neem ‘m mee naar huis en wacht tot het een coconnetje wordt, en weer een vlinder. Tenminste zo gaat dat, dacht ik. Dan kun je dat hele proces fotograferen.

 4. Margo avatar

  plek is snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *