Pluisjes


[exif=”wp-content/photos/eenmetpluis2.jpg”]

Wanneer ik naar huis fiets, gaat het laatste stukje door het park. Er scharrelen daar heel wat eenden rond die, als het even kan, het fietspad als rustplaats gebruiken. Lekker warm aan de buik denk ik.

Vanmiddag zag ik een van de eenden met een kop vol paardenbloempluis. In eerste instantie fietste ik door maar bedacht mij toen dat ik best kon proberen om een foto te maken van die malle kop. Gewoon afstappen en rustig naar de vogels toestappen moest lukken dacht ik zo.

Eenmaal naast de fiets en de camera in de hand hoefde ik niet eens een poot te verzetten, de eenden kwamen met flinke pas naar mij toe gewandeld. Jammer genoeg werd ondertussen wel even flink met de kop geschut waarbij de meeste pluisjes van de kop vielen.

[exif=”wp-content/photos/eendmetpluis1.jpg”]

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

3 reacties op “Pluisjes”

 1. Margo avatar

  Haha! :mrgreen:
  Zo te zien zitten z’n veren ook vol druppels!

 2. Marron avatar
  Marron

  Misschien dacht de eend: ik heb al een mooi wit kettinkje om mijn nek,
  ik wil ook bovenop wat meer versierselen? Kleurt toch goed samen?!!

 3. frank avatar

  lache die eend
  😆 😆 😆 😆 😆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *