1 Mei, ochtend


[exif=”wp-content/photos/schrik.jpg”]

Het was even schrikken gisteren toen ik mijn camera op de stoep liet vallen. Snel even een foto gemaakt om te kijken of de camera en de macrolens nog werkten. Het is gelukkig met een sisser afgelopen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “1 Mei, ochtend”

 1. Marie-Claire avatar

  BRRR… ik kan me je schrik goed voorstellen..

 2. Fred avatar

  Hallo.

  Nou ik kan mij dat voorstellen.
  Ik heb het ook een keer gehad, je hart staat stil.
  Gr,
  Fred

 3. Kwebbel avatar

  Ai, dan klopt je hart wel in je keel. Gelukkig dat het nog goed is afgelopen.

 4. Edwin avatar

  Mij een paar weken geleden ook overkomen met net een nieuwe lens. Behalve wat krassen op de zonnekap en een los batterijdeurtje geen schade. Mijn mentale schade hebben we het maar niet over hebben. De offerte voor een verzekering is al binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *