Ochtend

1 Mei, ochtend


[exif=”wp-content/photos/schrik.jpg”]

Het was even schrikken gisteren toen ik mijn camera op de stoep liet vallen. Snel even een foto gemaakt om te kijken of de camera en de macrolens nog werkten. Het is gelukkig met een sisser afgelopen.

4 gedachten over “1 Mei, ochtend

  1. Hallo.

    Nou ik kan mij dat voorstellen.
    Ik heb het ook een keer gehad, je hart staat stil.
    Gr,
    Fred

  2. Mij een paar weken geleden ook overkomen met net een nieuwe lens. Behalve wat krassen op de zonnekap en een los batterijdeurtje geen schade. Mijn mentale schade hebben we het maar niet over hebben. De offerte voor een verzekering is al binnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.