Ochtend

4 Mei, ochtend


[exif=”wp-content/photos/nietblij.jpg”]

Koolmees is er niet blij mee, zo’n raar groot ding voor zijn huisje. Koolmees heeft pech, door de harde wind en regen van gisteren moest ik mijn weerkzaamheden afbreken. De ladder staat dus wat langer voor zijn huisje dan gepland. Vandaag het laatste stukje en daarna weer met de grootste voorzichtigheid de ladder weghalen. Ik moet er niet aan denken dat ik per ongeluk het nestkastje van de muur af stoot.

6 gedachten over “4 Mei, ochtend

  1. Dat’ie er nog ingaat is volgens mij op zich al een wonder. Het nestkastje bij mij is slechts 1 dag bewoond geweest, de familie is zich volgens mij kapot geschrokken van een snoeiactie van de buren.

  2. Nee, dit is weer een ander nestkastje. Zoals je ziet is dit het nestkastje met de pimpelmees, de ‘inkijknestkast’ heeft een koolmees als bewoner. 🙂

  3. Je ziet toch duidelijk dat deze een blauw mutjes heeft inplaats van een zwart kopje…. 😎

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.