5 Mei, ochtend


[exif=”wp-content/photos/visdiefje2.jpg”]

Gisteren was het mooi weer en ben ik na het schoonmaken van de gevel even op de fiets gestapt. Gewoon lekker even uitwaaien op de dijk.  Op de terugweg wou ik even bij het water kijken aan het begin van mijn straat. Daar zwemt een futenpaar met jongen rond. Terwijl ik in het gras stond zag ik boven mij steeds een visdiefje in de lucht hangen. Ook leuk om te fotograferen natuurlijk.


[exif=”wp-content/photos/visdiefje1.jpg”]

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

3 reacties op “5 Mei, ochtend”

 1. Margo avatar

  Prachtig vooral die bovenste!!

 2. Ina avatar

  Die bovenste kan zo op canvas,
  nog een met schelpen erbij
  en hoe mooi kan je tuin zijn………

 3. Alwin avatar

  Prachtig gelukt!
  Handig he, die burst functie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *