Fauna Ochtend

5 Mei, ochtend


[exif=”wp-content/photos/visdiefje2.jpg”]

Gisteren was het mooi weer en ben ik na het schoonmaken van de gevel even op de fiets gestapt. Gewoon lekker even uitwaaien op de dijk.  Op de terugweg wou ik even bij het water kijken aan het begin van mijn straat. Daar zwemt een futenpaar met jongen rond. Terwijl ik in het gras stond zag ik boven mij steeds een visdiefje in de lucht hangen. Ook leuk om te fotograferen natuurlijk.


[exif=”wp-content/photos/visdiefje1.jpg”]

3 gedachten over “5 Mei, ochtend

  1. Die bovenste kan zo op canvas,
    nog een met schelpen erbij
    en hoe mooi kan je tuin zijn………

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.