Ochtend

9 Mei, ochtend


[exif=”wp-content/photos/zwaan1.jpg”]

Nog steeds zie ik de zwaan steeds in zijn eentje rondzwemmen. Hij ziet er dan zo eenzaam uit vind ik. Maar toen ik weer het trappetje naar mijn tuin opstapte, zag ik de zwaan aan de overkant van het water de kant opgaan. Vervolgens verdween hij in een van de slootjes tussen de weilanden. Zou hij toch een nest hebben?


[exif=”wp-content/photos/zwaan2.jpg”]

4 gedachten over “9 Mei, ochtend

  1. Ik hoor het voor de zwaan. Het is best een knapperd, dus die vindu vast wel een mannetje/vrouwtje.

  2. Ik hoop het. Als je van die rare verschrijvingen van mij ziet komt omdat ik het intoets op mijn mobiel, en die heeft wel eens de verkeerde woorden weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.