13 Mei, ochtend


[exif=”wp-content/photos/vliegenscherm.jpg”]

Ik woon nu wat dichter bij het water, en dat kan ik merken ook. Afgelopen weekend vlogen er heel wat vliegen rond in de tuin. Of vlogen ze overal in Nederland rond? Van de eigenaardige zwarte. Hoe dan ook, het lijkt mij verstandig om eens naar vliegenschermen en horren te gaan kijken. Dan kan ik  ’s avonds, als het warm is, de ramen lekker open zetten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “13 Mei, ochtend”

  1. Steph avatar

    Lollig, vrolijk plaatje levert dit op! Dit soort heb ik niet eerder gezien.

  2. Marmein avatar

    Gewoon bij de Xenos gehaald 🙂

  3. Margo avatar

    Ik vind trouwens dat je van zoiets ‘banaals’ een hele mooie foto hebt gemaakt! Je zou het zo aan de wand hangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *