Druk

Geplaatst op


[exif=”wp-content/photos/koolmeesmetrupsje.jpg”]

Ze hebben het razend druk met zijn tweetjes. Om de haverklap komen ze terug met een insect voor hun kroost. En toch lijken de jonge vogeltjes na elk hapje te roepen dat het nog steeds niet genoeg is, de ouders gaan er weer in vliegende vaart vandoor.

Een van de twee koolmeesjes gaat elke keer even voor de ingang zitten en kijkt dan om zich heen. Tot voor kort was er dan ook steevast een tjilpje te horen, maar daar is nu geen tijd meer voor.

6 reacties op “Druk&rdquo

 1. Eeeeh kucherdekuch dit is een pimpelmees en geen koolmees…..
  en natuurlijk hebben ze het druk met gemiddeld 8 kids
  een vriendin van mij had laatst een nestje die in de stek was gelaten
  daar lagen 14 eieren in, als dat allemaal uitgekomen was
  dan ben je blij dat iedereen het huis uit is……

 2. Nee, ik moest heel veel plantjes poten. Ik had de camera met statief even op de bijkeuken neergezet. En dan met een kopje cappuccino in de ene hand en de afstandbediening in de andere, een paar foto’s gemaakt :mrgreen:

 3. Hallo,lang geleden dat ik hier een kijkje nam,maar gelukkig weer even tijd gemaakt om een rondje door je foto’s te maken.Prachtige weer hoor,ook deze koolmees staat er weer mooi op mijn zijn rupsje in het bekje…echt genieten he,bij mijn zijn dit jaar de huisjes leeg dus erg stil en saai en natuurlijk geen foto’s.Maar dan maar weer anderen he…weer genoeg te zien in de tuin.gr.Jantine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.