21 Mei, ochtend


[exif=”wp-content/photos/20mei09.jpg”]

Toen ik gisteren weer even voorzichtig in het mezenkastje keek, verwachtte ik kleine koolmeesjes te zien. Maar de 6 a 7 jonge koolmeesjes in het nest lijken al volwassen. Hun verenkleed ziet er net zo uit als dat van hun ouders. Nog even, en ze nemen hun eerste vlucht.


[exif=”wp-content/photos/20mei09_1.jpg”]

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “21 Mei, ochtend”

 1. sheila avatar
  sheila

  wat is dat allemaal snel gegaan. 5 april de serie met dat dwarse takje, rond 5 mei zat ie nog te broeden en nu denk je dat ze al bijna uitvliegen. ik hoop dat je daar ook wat van kan fotograferen. en dat allemaal met een nieuw nestkastje. wij hebben diverse malen een kastje opgehangen maar er nog nooit bewoners in gehad.
  ik snap trouwens niet hoe je je camera zo dichtbij krijgt, dat kastje hangt toch hoog??!
  groetjes

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Een kant van het nestkastje bestaat uit plexi-glas. Hiervoor zit dan weer een deurtje aan de buitenkant zodat het binnen wel donker is. Ik heb het nestkastje naast het slaapkamerraam gehangen en hoef dus alleen mijn raam open te doen om vervolgens in het nestkastje te kunnen kijken.

  Hangt je nestkastje niet te veel in de zon Sheila? Hang hem anders eens aan de voorkant van het huis.

 3. Fred avatar

  Nou wat moet ik nu zeggen, mooi? prachtig.
  Heel goed geschoten.
  Groetjes
  Fred.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *