Ochtend

22 Mei, ochtend


[exif=”wp-content/photos/ochtendnevel.jpg”]

Nu ik dit logje schrijf is het alweer grijs buiten en is de zon verdwenen achter de bewolking, maar toen ik twee uurtjes geleden opstond scheen het zonnetje en hing er een nevel boven het land en het water.

4 gedachten over “22 Mei, ochtend

  1. Het is hier de hele dag het mooiste weer van de wereld geweest. Zon, blauwe lucht, witte wolken. Wind. Wij hebben een fietstocht gemaakt. Heerlijk! Bij jullie is het later vast ook wel zonnig geworden denk ik?

  2. Zeker. Ik had de laptop nog niet gesloten of de zon scheen al weer. Later op de dag ben ik wel tot op de laatste draad natgeregend toen ik op de fiets uit de stad kwam. Dat was lang geleden, dat ik zonder jas door de regen fietste. Eigenlijk best wel eens lekker.

  3. Deze site is inderdaad gemaakt met WordPress Fred. Het beestje wat je steeds ziet bij de log-titels is een beetje javascript en css

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.