22 Mei, ochtend


[exif=”wp-content/photos/ochtendnevel.jpg”]

Nu ik dit logje schrijf is het alweer grijs buiten en is de zon verdwenen achter de bewolking, maar toen ik twee uurtjes geleden opstond scheen het zonnetje en hing er een nevel boven het land en het water.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “22 Mei, ochtend”

 1. Margo avatar

  Het is hier de hele dag het mooiste weer van de wereld geweest. Zon, blauwe lucht, witte wolken. Wind. Wij hebben een fietstocht gemaakt. Heerlijk! Bij jullie is het later vast ook wel zonnig geworden denk ik?

 2. Marmein avatar

  Zeker. Ik had de laptop nog niet gesloten of de zon scheen al weer. Later op de dag ben ik wel tot op de laatste draad natgeregend toen ik op de fiets uit de stad kwam. Dat was lang geleden, dat ik zonder jas door de regen fietste. Eigenlijk best wel eens lekker.

 3. Fred avatar

  Hallo
  Nou elke keer als ik kom kijken ben ik verbaast
  hoe veel werk je maakt van jou foto´s TOP.
  Maar ook als je een naam zet heb je meteen op het randje een beestje zitten prachtig.
  was dit nu ook een wordpress??

  groetjes
  Fred
  http://fotograaffdaenen.wordpress.com/

 4. Marmein avatar
  Marmein

  Deze site is inderdaad gemaakt met WordPress Fred. Het beestje wat je steeds ziet bij de log-titels is een beetje javascript en css

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *