Ochtend

23 Mei, ochtend


[exif=”wp-content/photos/IMG_2016_copy.jpg”]

Eigenlijk mag ik het geen ochtend meer noemen, dit logje. Maar ach, de foto is wel vanmorgen gemaakt. Ik was al vroeg op pad naar de Dellen. Eens kijken hoe het daar stond met de libellen en waterjuffers. Het was in het begin flink zoeken maar later op de ochtend had ik meer geluk

Maar nu eerst de lunch en de boodschappen. De rest van de foto’s kan wel tot vanavond wachten.

3 gedachten over “23 Mei, ochtend

 1. Hallo,

  Ik kom zojuist op uw site terecht via een artikel over macrofotografie waar de link geplaatst was naar de libelle ‘geboorte’ serie van vorig jaar, prachtige foto’s! Ik heb gisteren mijn eerste macro lens aangeschaft en ben druk aan het neuzen naar informatie (ik zou liever buiten bezig zijn met dit weer maar ik werk op zaterdag in een winkel, waar het nu akelig rustig is, dus ik moet het even houden bij internet onderzoek 😉 )

  Ik zag dus net dit logje verschijnen terwijl ik hier rond keek. Ook deze foto is super. Ik heb gister nog even snel wat geprobeerd met de macro lens, had geen idee waar ik het beste heen kon, het is allemaal nog wat nieuw voor mij, ik moet de kneepjes van het ‘vak’ nog leren. Een bijtje is me nog wel gelukt: http://gallery.zoom.nl/foto/1134579/macro-lens-test—bijtje.html

  Bedankt voor het delen van deze foto’s ik ga uw log in de gaten houden!

 2. Ik vraag maar alvast, voor het geval niemand durft,
  maar mag ik vragen Karin welk artikel dat was
  en is die te lezen via internet, anders gaarne een linkje dank je;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.