[exif=”wp-content/photos/5juni09_2.jpg”]

Toen ik gisteren van het werk naar huis wilde fietsen, hing er een prachtige wolkenlucht. Ondanks dat het er wat dreigend uit zag, ik zou bijna zeker een bui op mijn kop krijgen, besloot ik toch via de IJsseldijk naar huis te fietsen.

Het bleef gelukkig droog en doordat er nauwelijks waaide was het ook nog eens aangenaam op de dijk. Ik heb op een bankje even heerlijk zitten genieten van het uitzicht.


[exif=”wp-content/photos/5juni09_3.jpg”]

Ik ben gek op dit soort wolkenluchten. Een beetje onderbelichten en het wordt heerlijk dramatisch.


[exif=”wp-content/photos/5juni09_1.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/5juni09_4.jpg”]

Gisteren was blijkbaar ook een prachtige dag om panorama-foto’s te maken, iets wat ik niet zo veel doe. Het begon met de grote regenboog in de ochtend en nu moesten de wolkenluchten gewoon breed in beeld.

panorama5juni09kl

Klik op de foto om een grotere afbeelding te zien (het kan zijn dat je daarna nogmaals op de foto moet klikken voor het volledige formaat).

5juni09_pano3k

Klik op de foto om een grotere afbeelding te zien (het kan zijn dat je daarna nogmaals op de foto moet klikken voor het volledige formaat).