8 Juni, ochtend


[exif=”wp-content/photos/boerenjasmijn.jpg”]

Gisteren was het eigenlijk best redelijk weer. Het zag er wat somber uit maar het was prima weer om wat in de tuin te doen. En dat werd dit keer snoeien. Als eerste een flinke tak van een uit de kluiten gewassen laurier zodat ik meer licht naast het huis krijg. En daarna een boom waarvan ik geen idee heb wat het is. Mooi is hij in iedergeval niet en bovendien woont er een kolonie stippelmotrupsen in.  Daar zijn twee grote takken van gesneuveld.

Met die laatste aktie is de boerenjasmijn vast heel blij. Die heeft nu weer helemaal de ruimte om zijn prachtige bloemen te laten zien.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *