Gisteravond ben ik weer even wezen spelen met de flitser en water. Dit keer in een verfbakje. Deze is donkerblauw, wat mischien wat meer contrast in de rimpels zou geven. Ik begon met het witte schildersdoek als flitswand achter het verfbakje.

[singlepic id=457 w= h= float=]

[singlepic id=454 w= h= float=]

Daarna heb ik gekleurde vellen papier gebruikt. In photoshop heb ik een groen/blauw en een orangje/geel gevlekt vel gemaakt en geprint op gewoon papier. Zo’n vel heb ik vervolgens met een spelt op het schildersdoek geprikt. Als het goed was zou ik daarmee gekleurde druppels krijgen.

gekleurd-papier

En zowaar, het werkte ook nog!

[singlepic id=472 w= h= float=]

[singlepic id=448 w= h= float=]

[singlepic id=452 w= h= float=]

Alleen de rand van het verfbakje, het zou mooier zijn als die er niet op kwam. Gelukkig bood een groot bord uitkomst. Daar kwam het verfbakje in te staan. Het bakje heb ik vervolgens zo ver gevuld dat het water net over de rand liep. En dan maar weer verder spelen.

[singlepic id=464 w= h= float=]

[singlepic id=466 w= h= float=]

[singlepic id=461 w= h= float=]

[singlepic id=455 w= h= float=]

[singlepic id=473 w= h= float=]

Tja, probeer dan maar eens te stoppen. Je zit zo op de 300 foto’s en dan nog wil je doorgaan (ik tenminste wel) In onderstaande slideshow kun je de foto’s bekijken die ik gemaakt heb.

[simpleviewer=21,680,650]