13 Juni, ochtend


[exif=”wp-content/photos/IMG_3698_copy.jpg”]

Ik was vanmorgen met de fiets onderweg naar het Engelse werk toen ik op een bouwterrein klaprozen zag bloeien. Ik ben er maar even afgestapt om wat foto’s te maken. Ik heb mij er kostelijk vermaakt, ben onder de modder weer uit het klaproosveld gekomen en heb het Engelse werk nooit gehaald.

De rest van de foto’s krijgen jullie vanavond te zien, ik ga eerst even aan de cappuccino.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “13 Juni, ochtend”

  1. Margo avatar

    Was het er zo nat dan?

  2. Marmein avatar
    Marmein

    Van dauw kun je ook heeel nat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *