14 Juni, ochtend


[exif=”wp-content/photos/petuniawit.jpg”]

De bloembakken in mijn tuin doen het prima, dat komt denk ik meer door het mooie bloembakkenweer dit jaar dan door mijn goede zorgen. Niet dat ik daar heel erg slecht in ben maar zo af en toe wil ik wel eens een dagje het watergeven vergeten.

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “14 Juni, ochtend

  1. Dat is het nadeel van bakken, dat je steeds water moet geven. Op warme, droge dagen wel twee keer op een dag. Maar vandaag mogen we overslaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven